Evenementen

Bedrijfsfeest?
Opening?
Jubileum?
Personeelsuitstapje?

Wij organiseren het voor u en zorgen er voor dat het volledig naar uw wens uitgevoerd wordt! Ook voor het organiseren van beurzen bent u bij ons aan het juiste adres.

Of het nu gaat om de totale organisatie of een gedeelte ervan, Evesta evenementen-organisatie regelt het voor u! Hierdoor heeft u er zelf geen (extra) werk mee.

Wij zijn er voor iedereen die iets te vieren heeft. Of het nu een bedrijf, instelling, gemeente of een particulier is, Evesta voert de organisatie op een professionele en originele wijze uit.

Werkwijze
Wanneer u een -mogelijke- opdracht voor ons organisatiebureau heeft, dan horen wij dat graag van u. Wij nemen uw gegevens op, zoals soort evenement, de datum waarop het moet plaatsvinden, de duur en het eventuele doel van de gebeurtenis.

Wanneer wij -na opname van een eerste globale inventarisatie- vinden dat het past binnen de mogelijkheden van ons bureau, dan maken wij een afspraak met u voor een uitgebreider gesprek. Daarin proberen wij een volledig beeld te krijgen van uw wensen en idee├źn en bespreken de rol die ons bureau bij de organisatie kan vervullen.

Elk evenement krijgt zijn eigen invulling; er is altijd ruimte voor creativiteit om van elk evenement iets bijzonders te maken.

Tijdens de voorbereiding is het steeds mogelijk het draaiboek aan te passen. De verantwoordelijkheid van de uitvoering ligt bij ons bureau.

Na afloop van het evenement zullen wij het verloop en het resultaat van het evenement evalueren om te beoordelen of het geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Interesse?
Stuur ons een email of neem telefonisch contact met ons op via de adresgegevens onder de button contact

Naast het organiseren van evenementen importeren wij het Canadees weerstokje en de Original Waspinator. Meer informatie hierover door de button weerstokje of waspinator aan te klikken. Beide gadgets kunnen een leuk, origineel relatiegeschenk zijn na afloop van het evenement of voor andere gelegenheden!

Evesta maakt uw evenement tot een onvergetelijke gebeurtenis!